Януковичу було добре з Кучмою

Субота, 18 липня 2009, 21:53

Лідер партії регіонів Віктор Янукович в разі обрання президентом візьме на посаду прем’єра людину з великим управлінським досвідом.

Про це він заявив в інтерв’ю 5 каналу, відповідаючи на питання, хто може бути прем’єром в разі обрання його президентом і чи не буде це людина, яка раніше обіймала цю посаду.

"Це повинна бути людина надійна, чесна, професійна. Це повинен бути професіонал, який дбає про країну і який здатний організувати на вищому рівні державний менеджмент. Це повинна бути людина з великим досвідом практичної роботи, управлінської, яка вже в своєму житті досягла позитивних результатів", - заявив він.

За великим рахунком, коли кажуть про команди – та команда, ся команда – в Україні можливо мати тільки одну команду. Дві команди неможливо мати ефективні. Тільки одна команда може бути сильною, ефективною і виконувати те, що планує", - заявив він.

"З нами конкурувати важко, неможливо – в нас сильна команда. Але і в інших командах є і професійні люди, які здатні ефективно працювати. І якщо казати про об'єднання країни, не можна нехтувати ними – треба запрошувати професіоналів", - зазначив Янукович.

Він згадав, що двічі очолював коаліційний уряд – один раз з 9 фракцій, інший – з трьох.

"Є незручності, але їх не важко долати", - заявив Янукович.

Він також зізнався, що краще йому працювалося при президенті Кучмі.

"В перший раз не було незручностей – мені добре було працювати з президентом Кучмою. Бо він професіонал і ми з півслова розуміли одне одного. Коли я приймав рішення і перевіряв в розмовах з президентом, він казав "бери на себе відповідальність". Мені це було приємно і зрозуміло", - згадав Янукович.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування