Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко подарує металургам три місяці знижок

Неділя, 19 липня 2009, 11:03

Уряд розглянув можливість пролонгації ще на три місяці дії постанови Кабміну, яка фіксує спеціальні ціни для гірничо-металургійної галузі на залізничні перевезення, коксівне вугілля та електроенергію.

Про це йдеться у вітанні прем’єр-міністра Юлії Тимошенко з днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості, повідомляє прес-служба уряду.

Прем’єр зазначила, що уряд розглянув це питання, "розуміючи усі складнощі економічної ситуації".

"Наприкінці 2008 року Кабмін, підприємства гірничо-металургійного комплексу та профспілки підписали меморандум порозуміння, згідно з яким для гірничо-металургійних підприємств до 1 липня було знижено ціни на залізничні перевезення, коксівне вугілля та електроенергію", - нагадала Тимошенко.

"Гірничо-металургійний комплекс — провідна галузь промислової держави, найважливіша складова національної економіки", - зазначається у вітанні.

"Уряд високо цінує вашу працю, знає, яка вона відповідальна та важка, і робить усе можливе, аби зберегти галузь та ваші робочі місця в умовах кризи", - наголосила прем’єр, звертаючись до гірників та металургів.

"Впевнена, що спільними зусиллями ми зможемо відновити міць вітчизняної гірничо-металургійної галузі, вивести її на лідерські позиції на світовому ринку металу та повернути їй статус найпотужнішої та найбільш експортно орієнтованої галузі", - зазначила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування