На проект "Туалету №1" на "Олімпійському" витратили під 300 тисяч євро?

Понеділок, 20 липня 2009, 13:50

Тимчасова слідча комісія парламенту щодо НСК “Олімпійський” встановила факти організаційних та фінансових зловживань під час реконструкції спортивного комплексу.

Про це заявив віце-спікер Микола Томенко, повідомляє його прес-служба.

За його словами, розслідування, проведене ТСК, фактично підтвердило "тіньовий та корупційний характер ухвалення рішень" при реконструкції НСК "Олімпійський".

“Несподіванкою стало те, що за останній період не відбулося жодного засідання наглядової ради НСК “Олімпійський. Виникає питання, хто тоді визначає стратегію и контролює цю роботу”, - сказав Томенко.

На його думку, "найбільш цинічним є той факт, що 19 грудня 2008 року була підписна додаткова угода, яка передбачала проведення та освоєння робіт до 25 грудня 2008 року".

“Серед успішного освоєння коштів - підготовка робочого проекту “Туалет №1” вартістю 262 тис.200 євро, підготовка робочого проекту “Артезіанська свердловина” понад 393 тис. євро”, - сказав Томенко.

На його переконання, якщо у справі реконструкції НСК “Олімпійський” чиновники не змогли забезпечити прозорий механізм ухвалення рішень, то уряд має вивчити це питання за участю членів ТСК та ухвалити "адекватні рішення".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування