Партія регіонів знову готується блокувати трибуну

Понеділок, 20 липня 2009, 15:33

Фракція Партії регіонів дасть можливість провести позачергову сесію Верховної Ради в п'ятницю, якщо першим на порядку денному буде розглянуте питання про підвищення соціальних стандартів.

Про це заявив перший віце-спікер Олександр Лавринович в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Поки що можна говорити про три питання (порядку денного позачергової сесії), по яких є погоджена позиція. Ми можемо погодитися на їх розгляд на позачерговій сесії. Але якщо перше питання про підвищення соціальних стандартів не буде на порядку денному, тоді сесії також не буде ", - сказав Лавринович.

Зокрема, за його словами, погоджена позиція з питань про внесення змін у закон про вибори президента України і рекапіталізацію банків.

"Ми ще будемо консультуватися з колегами по парламенту щодо можливості проведення цієї позачергової сесії", - додав він.

Раніше лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляв, що після прийняття рішення про внесення змін у держбюджет у частині підвищення мінімального рівня заробітної плати і прожиткового мінімуму в парламенті з'явиться можливість розглянути пакет антикризових законопроектів, запропонованих урядом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування