Тимошенко сподівається, що Янукович не такий, як Ющенко

Понеділок, 20 липня 2009, 17:32

Прем'єр Юлія Тимошенко звернеться до Партії регіонів для спільного подолання вето президента Віктора Ющенка на бюджетний кодекс.

Про це вона заявила в понеділок журналістам на брифінгу, передає Ліга.net.

"Безумовно, я звернуся до Партії регіонів, щоб вони перебороли разом з нашою фракцією вето, яке президент наклав на Бюджетний кодекс", - заявила Тимошенко.

При цьому вона не виключила цілу серію переговорів з Партією регіонів з метою подолання президентського вето.

"Я обов'язково після вето на Бюджетний кодекс проведу серію переговорів з Партією регіонів і хочу вірити, що хоча б Янукович і його фракція не будуть ціною знищення місцевого самоврядування боротися зі мною на президентських виборах. Хочу в це вірити, що іноді політики будуть служити людям, а не своїм власним, іноді не дуже чистим амбіціям", - відзначила глава уряду.

"І я думаю, що всім зрозуміло, що вето на Бюджетний кодекс накладено тільки для того, щоб боротися зі мною особисто на президентській гонці, щоб зробити як завжди - чим гірше, тим краще, щоб принизити гарні результати, яких досяг уряд у співробітництві з органами місцевого самоврядування", - підкреслила Тимошенко.

За її словами, участь Ющенка у президентських виборах 2010 року "створила ще один рівень боротьби з урядом і прем'єр-міністром".

Раніше регіонал Олександр Лавринович заявив, що ПР не буде голосувати за подолання вето президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування