"Регіонал" викликає тимошенківців і литвинівців з відпусток, бо дещо "повисає"

Вівторок, 21 липня 2009, 14:14

Депутат фракції Партії регіонів Михайло Папієв закликав прем’єр-міністра Юлію Тимошенко й спікера Володимира Литвина відкликати з відпусток представників своїх фракцій у Бюджетному комітеті для остаточного доопрацювання законопроекту щодо підвищення прожиткового мінімуму, розмірів мінімальних зарплат і пенсій.

Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Папієв зазначив, що соціально-економічний блок фракції Партії регіонів "знехтував відпусткою, щоб попрацювати спільно з представниками уряду і членами Бюджетного комітету над (згаданим) законопроектом".

Він нагадав, що у Верховній Раді вже зареєстрована постанова про проведення позачергової сесії у п’ятницю, 24 липня.

До порядку денного засідання заплановано включити питання щодо рекапіталізації банків, виборів президента і кадрових змін у Кабміні, а питання підвищення соціальних стандартів "знову повисає у повітрі", сказав "регіонал".

Папієв передбачає, що фракція Партії регіонів не братиме участі у позачерговій сесії парламенту доти, доки до порядку денного не буде включено законопроект про внесення змін до держбюджету-2009.

"Представники уряду і коаліції не бажають працювати над законопроектом Партії регіонів тому, що пропозиція щодо підвищення прожиткового мінімуму і мінімальної зарплати мала стати елементом їхніх виборчих політтехнологій", - вважає він.

"Однак вони спізнилися виступити з такою ініціативою і сьогодні саботують ухвалення нашого законопроекту, не розуміючи, що людей цікавить не так авторство закону, як його прийняття", - сказав Папієв, який є міністром праці та соціальної політики в "опозиційному уряді".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування