БЮТ просить Януковича примусити регіоналів ходити на роботу

Вівторок, 21 липня 2009, 20:32

Депутати від БЮТ, члени бюджетного комітету парламенту, працюють у звичайному режимі і поки не збираються йти у відпустки.

Про це заявив член фракції БЮТ, заступник голови бюджетного комітету Олег Ляшко, коментуючи заяву регіонала Михайла Папієва про те, що представники деяких фракцій не беруть участь у роботі комітету, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Немає потреби нас звідкись відкликати, бо ми нікуди не ходили і продовжуємо працювати", - сказав Ляшко.

Він звертається до лідера Партії регіонів Віктора Януковича з проханням зобов’язати депутатів від фракції Партії регіонів - членів бюджетного комітету - ходити на засідання.

"Впродовж останніх місяців вони ігнорують засідання комітету. Поки не було законопроекту Папієва, вони взагалі не приходили на засідання", - наголосив Ляшко.

"Папієв не орієнтується у ситуації. Нехай спитає у своїх колег, хто ходить на засідання, а хто – ні. Він же і підставляє своїх, бо вони не беруть участь у роботі комітету", - сказав бютівець.

Ляшко підкреслив, що "закликати ходити на роботу до бюджетного комітету потрібно не БЮТівців, а "регіоналів", але не тільки під законопроект Папієва, а взагалі - щоб вони працювали у бюджетному комітету, якщо вже туди записалися і отримують за це гроші".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування