ПР зацікавлена у американських спостерігачах на виборах

Вівторок, 21 липня 2009, 21:19

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович запевнив віце-президента США Джозефа Байдена в готовності до компромісу з іншими політичними силами України.

"Я повторив пану віце-президенту його фразу, що безумовно сильні політики, сильні люди, вони завжди шукають компроміс і його знаходять", - сказав Янукович журналістам після завершення зустрічі з Байденом у вівторок у Києві.

Лідер Партії регіонів також підкреслив, що вже неодноразово заявляв про свою готовність "між війною та миром вибирати мир".

Раніше Байден заявив, що США закликають українських політиків об'єднатися на шляху подолання фінансово-економічної кризи.

Крім того, Янукович і Байден обговорили тему майбутніх президентських виборів в Україні.

"Що стосується майбутніх виборів, я дуже коротко зробив акцент на тому, що ми зацікавлені в тому, щоб вони були чесними і прозорими", - сказав лідер Партії регіонів.

Він також додав, що Партія регіонів зацікавлена в тому, щоб на виборах були присутні американські спостерігачі, "які можуть створити рівні умови для кожного з кандидатів".

Янукович також поінформував, що на зустрічі почув точку зору віце-президента США щодо ситуації в економіці України, відносин з МВФ та питань демократії.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування