Тимошенко пропонує на місце Віри Іванівни чоловіка, який подарував їй зірку у небі

Середа, 22 липня 2009, 13:35

Кабмін рекомендує президенту Віктору Ющенку призначити на посаду губернатора Київщини мера міста Українка Павла Козирєва.

Про відповідне рішення, ухвалене на засіданні уряду у середу, на брифінгу повідомила прем’єр Юлія Тимошенко.

"Ми сьогодні президенту запропонували кандидатуру віце-президента Асоціації міст України, голови асоціації малих міст України, члена колегії міністерства житлово-комунального господарства Павла Козирєва", - сказала вона.

"Це достатньо досвідчена людина. Він нагороджений орденом за заслуги 3 ступеню. Козирєв внесений сьогодні на засіданні уряду. Голосування відбулося одностайне, і ми сподіваємося, що президент призначить його головою Київської облдержадміністрації", - додала Тимошенко.

При цьому вона висловила жаль з приводу того, що президент Віктор Ющенко відхилив її попередню кадрову пропозицію з цього приводу.

"Я на цю посаду подавала президенту пана Пустовойтенка... Але ми отримали офіційну відмову від президента. Для мене це прикрий факт, тому що я вважаю Пустовойтенка високопрофесійною людиною, яка могла би навести лад у Київській області", - сказала Тимошенко.

"Аргументи президента є такими, які, як він каже, не підлягають обговоренню. Але у той час, коли у мене буде більше владних повноважень для призначення посадових осіб, Валерій Павлович буде обов’язково призначений", - додала вона.

Як відомо, минулого тижня під час відвідання міста Українка на Київщині Тимошенко отримала у подарунок від Асоціації малих міст України зірку, названу її іменем, яка знаходиться у сузір'ї Стрільця.

Відповідний сертифікат на право володіння зіркою Тимошенко вручив мер міста Українка Павло Козирєв.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування