Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин: Рівень влади низький, депутати - "підтанцовка"

Середа, 22 липня 2009, 14:33

Голова Верховної Ради Володимир Литвин констатує, що рівень влади в Україні дуже низький.

Таку думку він висловив у середу у Дніпропетровській області, де перебуває з робочим візитом, повідомляє прес-служба Верховної Ради.

Спікер висловив впевненість, що на високі посаді у центральній владі потрібно призначати людей, які мають вагому базу та досвід.

"На превеликий жаль, останнім часом у нас розповсюдилась практика, при якій керівниками центральних органів влади часто призначаються люди, у чиїх трудових книжках перший запис – міністр. Не дивно, що рівень влади в країні дуже низький. Квотний принцип доведено до безглуздя", - зауважив Литвин.

При цьому він відзначив, що Дніпропетровщина завжди славилась своєю кадровою школою. "Мені здається, що зараз свідомо чи ні Дніпропетровській області мстяться за те, що вона визначала колись у кадровому відношенні обличчя Радянського Союзу і України зокрема", - сказав Литвин, додавши: "Саме тут є школа, традиції, та є де навчатися".

"Звісно, сьогодні є великі проблеми, пов’язані із кризою і зупинкою виробництва. Але ж якщо брати аграрну сферу області – її представляють потужні особистості. Те ж саме стосується енергетичної сфери, металургійної, хімічної. Я вже не кажу про такі підприємства як "Южмаш" та університети", - сказав Литвин.

На його думку, народні депутати, які представляють у парламенті Дніпропетровську область, "мають не грати роль підтанцовки, а відстоювати інтереси області".

"Впевнений, ви, як і я, ніколи не погодитесь із тим, що Дніпропетровщина буде чиїмось придатком", - сказав голова Верховної Ради.

Литвин також відзначив, що у Дніпропетровську відмінний стадіон, і "Євро-2012" надало б нового поштовху розвитку міста, але, "на жаль, сьогодні ситуація така, що потрібно намагатися, щоб у списку міст, які будуть приймати Чемпіонат (Європи з футболу у 2012 році), залишились ті міста, які є там на даний момент".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...