Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна": вже рік БЮТ і ПР намагаються сколотити змову проти Ющенка

Середа, 22 липня 2009, 18:57

Партія "Наша Україна" рішуче засуджує проект змін до закону про вибори президента, який був ухвалений парламентом у першому читанні.

Про це йдеться у зверненні президії політради партії до українського народу, повідомляє прес-служба НУ.

"Партія регіонів і БЮТ прагнуть у будь-який інший спосіб досягти поставленої мети – прибрати до рук всю повноту влади в країні. Новим засобом досягнення цієї мети стали зміни до закону про вибори президента, ухвалені парламентом у першому читанні", - йдеться у заяві.

"Ми переконані, що саме проштовхування даного законопроекту є істинною метою чергового скликання позачергової сесії Верховної Ради. Усі соціальні ініціативи, антикризові закони та багато інших нагальних питань, на жаль, використовуються лише як прикриття", - наголосили у партії.

"Правдива мета Партії регіонів і БЮТ досягти нарешті взаємовигідних домовленостей, отримати відповідні двосторонні гарантії та забезпечити остаточне ухвалення змін до закону про вибори глави держави. Це шлях до диктатури на двох", - вважає Наша Україна.

"Таке реформування виборчого законодавства несе серйозну небезпеку для української демократії, ставить під сумнів чесність та прозорість виборчого процесу, обмежує конституційні права громадян та підриває міжнародний авторитет України як демократичної правової держави", - заявила політрада.

НУ наголосила, що "незабаром мине рік, як дві політичні сили – Партія регіонів і БЮТ – намагаються сколотити політичний союз для боротьби зі спільним конкурентом – Віктором Ющенком".

Також політрада "Нашої України" вітає і підтримує рішення Ющенка балотуватися на другий термін.

"Ми не бачимо для себе іншого шляху та іншого кандидата на посаду глави держави і заявляємо, що докладемо всіх зусиль для перемоги Ющенка на президентських виборах у січні 2010 року", - наголосила політрада.

"Ми переконані, що саме такого президента потребує сьогодні країна – національного лідера та державного діяча, який має цілісний політичний світогляд і пропонує країні жорстку правду, а не солодкі обіцянки і дешевий політичний підкуп напередодні виборів", - йдеться у заяві.

"Програма Ющенка "Десять кроків назустріч людям" – стала зразком виконання передвиборчих зобов’язань", - наголосила політрада.

"Партія "Наша Україна" переконана, що саме Ющенко, як майбутній президент, зможе зробити наступний великий крок на шляху до утвердження національних пріоритетів України, відновлення політичної стабільності в державі та зростання добробуту українських людей", - йдеться у заяві.

Крім того, прес-служба партії повідомила, що 5 вересня та 29 серпня будуть проведені звітно-виборчої конференції у Донецькій та Кримській організації партії відповідно.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування