У Тимошенко хочуть вірити, що з Пукачем нічого не трапиться

Середа, 22 липня 2009, 19:16

СБУ могла затримати Олексія Пукача ще у 2005 році, але "спеціально організований витік інформації у ЗМІ зацікавленими особами став на перешкоді його арешту".

Про це заявив перший заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем’якін, якому був підконтрольний підрозділ СБУ, що проводив розслідування у справі Георгія Гонгадзе, зокрема щодо розшуку генерала Пукача, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Ще у 2005 році силами підрозділів СБУ ми могли затримати Олексія Пукача. На той час у нас була інформація про його точне місцезнаходження в Ізраїлі. Усе було готове для його арешту", - зазначив він.

"На жаль, вже неодноразово слідчі органи були на порозі розкриттів резонансних злочинів, але постійно, фактично на фіналі, виникали якісь непереборні обставини. Будемо сподіватися, що цього разу так не станеться", - зазначив депутат.

"Хочеться щиро вірити, що попри сенсаційні повідомлення, які практично з перших годин затримання пішли від уповноважених осіб та помпезні привітання президента Ющенка – з генералом Пукачем нічого не станеться", - сказав Кожем'якін.

Він сподівається, що затримання Пукача "дасть можливість відповідним органам довести справу Георгія Гонгадзе до логічного завершення і викриття справжніх замовників його вбивства".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News