Росії ввижаються провокації з боку Грузії

Четвер, 23 липня 2009, 12:10

Керівництво Грузії планує різноманітні провокаційні заходи на кордоні з Південною Осетією до річниці серпневих подій 2008 року на Кавказі.

Про це заявив статс-секретар, заступник глави МЗС РФ Григорій Карасін, передає ИТАР ТАСС.

"У такому вибухонебезпечному регіоні розвиток може бути непередбаченим, тому ми змушені передбачити різні варіанти дій, у тому числі на медійному полі", - сказав Карасін.

"Тбілісі як і раніше веде проти Росії інформаційну війну, підмінюючи тактикою демагогічного навалу добре відомі факти", - додав він.

"Нещодавно грузинський представник при ООН розродився сміховинним посланням на адресу голови Назбезу і Генсекретаря ООН. Крім обвинувачень на нашу адресу за серпень 2008 року воно псує суть питання про присутність у роботі місії ООН і хід обговорення цієї теми в Нацбезі. Прямо скажемо, груба робота", - сказав Карасін.

"У нас викликає глибоке занепокоєння діяльність грузинського посібника з ремілітаризації країни, що викликає в деяких державах на подив спокійний і навіть позитивний відгук", - підкреслив дипломат.

"Будемо продовжувати перешкоджати переозброєнню режиму Саакашвілі і вживаємо для цього конкретних заходів", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News