Тимошенко дивує, що Пукача "взяли" перед виборами

Четвер, 23 липня 2009, 20:00

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко здивована багаторічною бездіяльністю силових відомств щодо затримання екс-генерала Олексія Пукача.

Про це вона сказала у четвер в Дніпропетровській області на прес-конференції після виїзного засідання уряду.

"Дивує, що стільки років Пукач, який жив на території України, в тому числі, як сьогодні є інформація, під наглядом силових структур, лише зараз - перед виборами був затриманий і йде розслідування", - зазначила прем'єр.

При цьому Тимошенко підкреслила, що "як би цей арешт не впливав на виборчий процес, розслідування у справі обов'язково потрібно довести до кінця".

Вона також вважає, що у силових структур були всі можливості для затримання Пукача і раніше.

"Я вважаю, що були всі можливості та інформаційні дані у силових структур для того, щоб давно засудити винних", - сказала вона, висловивши жаль з приводу того, що багато років справу належним чином не розслідували.

"Силові структури під впливом тих чи інших впливових осіб, по суті справи, знаходили "шестірок" у справі Гонгазде", - додала Тимошенко.

При цьому прем'єр підкреслила, що на її думку затримання Пукача "може покласти кінець жахливій несправедливості і безвідповідальності за вбивство журналіста".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування