Янукович ще раз закликав коаліцію "не зволікати"

П'ятниця, 24 липня 2009, 09:38

Партія регіонів наполягає на підвищенні зарплат і пенсій для найбідніших і готова голосувати за такий закон про президентські вибори, який зробить неможливими фальсифікації, заявляє лідер партії Віктор Янукович.

Партія регіонів ще раз звертається до правлячої коаліції з вимогою не зволікати з голосуванням за підняття зарплат і пенсій для найбідніших громадян, повідомляє прес-служба ПР.

"Ми також вважаємо за необхідне проголосувати за такий закон про президентські вибори, який би гарантував неможливість фальсифікацій", - заявив Янукович.

"Тобто, ми вимагаємо виключити норму про голосування вдома. Скасувати практику голосування за відкріпними талонами. Повернути кількість округів в залежності від кількості виборців. Забезпечити рівні умови для всіх кандидатів стосовно представництва у виборчих комісіях – по 2 представники від кожного. Збільшити грошову заставу кандидата в президенти з тим, щоб не використовувалась технологія так званих технічних кандидатів", - пояснив він.

"Ми хочемо проголосувати за закон, який значно зменшить витрати з державного бюджету на президентські вибори", - наголосив Янукович.

За його словами, "Партія регіонів – за те, щоб прийняти закон, який дасть можливість провести чесні, прозорі вибори президента України, результат яких відображатиме волю народу".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування