Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Генпрокуратура перевірить причетність Пукача до загибелі Чорновола

П'ятниця, 24 липня 2009, 13:51

Генеральна прокуратура перевірить інформацію про можливу причетність генерал-лейтенанта Олексія Пукача до загибелі В'ячеслава Чорновола.

Про це заявив генпрокурор Олександр Медведько на прес-конференції у п'ятницю, відповідаючи на запитання про те, чи вивчається можлива причетність Пукача до загибелі Чорновола, про що заявив напередодні син останнього.

"Це для мене нова інформація. Я такої інформації в матеріалах справи не бачив, тому ми обов'язково перевіримо цю інформацію", - сказав Медведько, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як відомо, народний депутат Тарас Чорновіл 23 липня заявив про те, що у справі про загибель його батька, за деякою інформацією, фігурує Пукач – і зажадав допитати генерала і в цій справі.

За словами Тараса Чорновола, Пукач стежив за В'ячеславом Чорноволом напередодні його загибелі.

"Він займався стеженням за батьком у той фатальний день у Кіровограді. Це була слідча комісія тоді ще Народного Руху. Наскільки я знаю, про це є матеріали слідства 2001 року й у районі 2005-го", - заявив Тарас Чорновіл.

В'ячеслав Чорновіл трагічно загинув 25 березня 1999 року в автокатастрофі під Києвом, коли його автомобіль зіткнувся з "Камазом" із причепом, що розвертався на шосе. Загинув також водій політика Євген Павлов, постраждав прес-секретар.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування