ГПУ перевіряє, чи не стріляв хтось, крім Лозінського й відомих, в Олійника

П'ятниця, 24 липня 2009, 14:28

Генеральна прокуратура перевіряє версії про можливу причетність третіх осіб до загибелі мешканця Голованівського району Кіровоградської області Валерія Олійника, крім вже арештованих і оголошених у розшук.

Про це сказав генпрокурор Олександр Медведько на прес-конференції у п'ятницю в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ми перевіряємо на причетність до цього злочину не тільки вже арештованих і оголошених у розшук, але ми перевіряємо й інші версії у відношенні подій, які мали (місце) в Голованівському районі, у тому числі й версію про те, що до цих подій можуть бути причетні інші особи", - сказав Медведько .

Як відомо, 16 червня в Голованівському районі Кіровоградської області стався інцидент за участю на той момент народного депутата від БЮТ Віктора Лозінського, прокурора Голованівського району Євгена Горбенка, начальника райвідділу міліції Михайла Ковальського і громадянина Валерія Олійника з застосуванням вогнепальної й холодної зброї, у результаті чого загинув 55-річний Олійник.

Генеральна прокуратура затримала колишнього прокурора Голованівського району Кіровоградської області й колишнього начальника Голованівського райвідділу міліції за підозрою в заподіянні тілесних ушкоджень Олійнику.

3 липня Верховна Рада позбавила депутатських повноважень Лозінського за його заявою, наступного дня він був оголошений у розшук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News