"Пукач, безумовно, причетний до загибелі Чорновола" - Кендзьор

П'ятниця, 24 липня 2009, 16:17

Член Народного Руху України, депутат від "НУ-НС" Ярослав Кендзьор стверджує, що генерал Олексій Пукач дійсно причетний до загибелі колишнього лідера НРУ В'ячеслава Чорновола, бо віддавав накази про стеження за ним.

У коментарі газеті "Комерсант-Україна" Кендзьор повідомив, що за В'ячеславом Чорноволом у день аварії дійсно вели стеження, але безпосереднє спостереження здійснював не Пукач.

"Це був інший високопоставлений співробітник МВС, але він підпорядковувався безпосередньо Олексію Пукачу", - сказав Кендзьор.

"Пукач, безумовно, причетний і до цієї трагедії, тому що віддавав накази (про ведення спостереження). Генпрокуратура обов'язково повинна звернути увагу на цей факт", - упевнений він.

При цьому адвокату Пукача Сергію Осиці, за його словами, нічого не відомо про те, що його підзахисний може бути фігурантом інших кримінальних справ, крім справи про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе – наприклад, справи про загибель В'ячеслава Чорновола, як про це напередодні заявив син останнього Тарас Чорновіл.

Як відомо, 23 липня син колишнього лідера Народного Руху, депутат Тарас Чорновіл зажадав допиту екс-начальника департаменту зовнішнього спостереження Головного управління карного розшуку Міністерства внутрішніх справ України Олексія Пукача в справі загибелі його батька, тому що Пукач нібито фігурував у ній.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування