Євро-2012 просять коментувати подумавши

П'ятниця, 24 липня 2009, 19:46

Керівництво Харкова, Києва, Донецька та Львова закликає "накласти табу на будь-які необдумані висловлювання щодо проведення в Україні матчів Євро-2012".

Про це йдеться у заяві, яку прийняли учасники робочої наради з питань підготовки та проведення Євро-2012, яка проходила у п'ятницю в Харкові, повідомляє сайт Харківської міськради.

"Ми закликаємо всі політичні сили та течії, громадські організації та їх лідерів накласти табу на будь-які необдумані висловлювання щодо проведення Євро-2012, і сподіваємося тільки на стриману поведінку і об'єктивний коментар", - йдеться у заяві.

"Гарантії, які ми надали УЄФА щодо розвитку спортивної і соціальної інфраструктури приймаючих міст...повністю підтверджуються практичними діями по організації будівництва стадіонів, аеровокзалів, злітно-посадкових смуг, готелів, доріг у містах і шляхів міжнародного сполучення, медичного та культурного обслуговування", - наголошується у заяві.

Учасники наради висловили твердий намір щодо подальшого співробітництва між усіма гілками влади, органами місцевого самоврядування, міністерствами та відомствами, Федерацією футболу, що є найголовнішою гарантією загального успіху.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування