У Севастополі продають "липові" квитки на парад російського флоту

Субота, 25 липня 2009, 11:41

Міністерство внутрішніх справ заявляє про незаконний продаж квитків на військово-морський парад, присвячений святкуванню Дня військово-морського флоту Росії в Севастополі.

Про це повідомляють Українські новини з посиланням на відділ зв'язків із громадськістю управління МВС у Севастополі.

За словами заступника начальника відділу державної служби з боротьби з економічною злочинністю УМВС у Севастополі Андрія Тарасенка, співробітники ВДСБЕЗ зафіксували факт незаконної реалізації запрошень на військово-морський парад, присвячений святкуванню Дня військово-морського флоту Росії, за ціною 150 гривень за одне місце.

Продажем запрошень на Приморський бульвар займався севастопольський підприємець Роман Бебнєв, син приватного підприємця й одного з активістів "Російської громади Севастополя" В'ячеслава Бебнєва.

За словами Тарасенка, підприємець пояснив, що здійснював цю діяльність на основі укладеного договору з комунальним підприємством, що обслуговує Приморський бульвар, де зобов'язався впорядковувати цю територію.

Заступник начальника ВДСБЕЗ зазначив, що між підприємцем і цим комунальним підприємством справді був укладений договір на забезпечення відшкодування витрат з вивозу сміття, санітарного очищення й охорони цієї території, однак ні про які гроші мова там не йшла.

"З отриманих даних від Севастопольської міської державної адміністрації й комунального підприємства, з яким укладений договір, реалізація й продаж запрошень і будь-які інші фінансові заходи договором не передбачені", - сказав Тарасенко.

Представник відділу зв'язків із громадськістю УМВС у Севастополі повідомив, що зараз перевірка за цим фактом триває, а рішення буде прийняте відповідно до чинного законодавства.

Раніше представники керівництва Чорноморського флоту Росії й Севастопольської міської державної адміністрації неодноразово заявляли, що перебування глядачів на оглядових майданчиках під час проведення військово-морського параду ВМФ Росії було й буде безкоштовним.

Як відомо, День військово-морського флоту Росії в Севастополі буде відзначатися 26 липня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування