Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведєв хоче, щоб Росія була схожа на СРСР

Неділя, 26 липня 2009, 12:25

Відносини Росії з країнами СНД мають бути "дуже добрими, рівними, партнерськими".

Про це заявив президент РФ Дмитро Медведєв під час бесіди з ведучим "Підсумкової програми НТВ" Кирилом Поздняковим, повідомляє прес-служба Кремля.

"Ми повинні думати про те, хто живе в цих державах. А це дуже близькі нам люди - люди, які говорять з нами на одній мові, найчастіше у прямому сенсі цього слова, люди, які пов'язані з нами загальними історичними коренями", - сказав він.

Медведєв зазначив, що при прийнятті рішень "ми повинні позбутися або відійти від примітивних схем - хто кому чого винен".

Медведєв також зазначив, що "Радянський Союз при певних проблемах, складнощах різних періодів розвитку цієї держави все-таки був сильною державою".

"Це не може заперечити ніхто. Можна говорити про те, якою ціною, чи потрібна нам така сила, і так далі, але Радянський Союз був сильною державою", - сказав він.

"Ми хочемо бачити Російську Федерацію сильною державою. Не заради того, щоб показувати кому-то м'язи, не заради того, щоб виховувати когось, а заради того, щоб за рахунок сили цієї держави у наших громадян були гарні умови для життя, гарні умови розвитку", - заявив президент РФ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування