Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка вважають, що коментарі по Пукачу відволікають від суті справи

Понеділок, 27 липня 2009, 15:15

Розслідування резонансних справ стосовно екс-начальника департаменту розвідки і зовнішнього спостереження МВС Олексія Пукача та екс-депутата БЮТ Віктора Лозинського перебувають на особливому контролі президента Віктора Ющенка.

Про це на брифінгу в секретаріаті президента заявила прес-секретар глави держави Ірина Ванникова.

За її словами, "останнім часом народні депутати, особливо ті, хто в минулому обіймав відповідальні посади в системі Міністерства внутрішніх справ, сьогодні наперебій – безпідставно і суб'єктивно – коментують події, пов'язані із затриманням СБУ Олексія Пукача".

"Висуваються версії, позбавлені будь-якого зв'язку з реальністю. Увага громадськості відволікається від суті справи на політичні фантазії", – підкреслила Ванникова.

"Глава держави заявляє, що розслідування резонансних справ перебувають на його особливому контролі як гаранта прав і свобод громадян. Віктор Ющенко наголошує, що вживатиме усіх законних заходів, не втручаючись у процесуальну діяльність правоохоронних органів, для найповнішого розслідування всіх обставин цих справ", - наголосила прес-секретар.

"У контексті відповідальності політиків перед громадянами, яку на словах сповідують усі політичні сили, президента дивує позиція депутатів Кіровоградської обласної ради, які 24 липня 2009 року на сесії обласної ради проігнорували протест генпрокурора і безпідставно відхилили акт прокурорського реагування про незаконне виділення колишньому народному депутату, а сьогодні обвинуваченому у вбивстві Лозинському 29 тис. га землі", - додала вона.

Ванникова зазначила, що президент висловлює упевненість, що у правоохоронних органів вистачить законних повноважень і волі для відновлення законності.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...