Гриценко обіцяє великі сюрпризи на виборах

Вівторок, 28 липня 2009, 18:49

Депутат від НУ-НС Анатолій Гриценко підтримує скорочення президентської передвиборчої кампанії до 90 днів.

Про це він заявив у своїй Конференції на Українській правді, коментуючи зміни до закону про вибори президента, які ухвалила Верховна Рада.

"Те, що тривалість президентської кампанії скоротили до 90 днів, це добре. Принаймні, країну на місяць менше колотитиме", - сказав депутат.

Водночас, коментуючи збільшення грошової застави кандидатів для участі у виборах, Гриценко зазначив: "Добре, що затвердили лише 2,5 мільйона, а не 25 або 225. Зрозуміло, що ця сума не є проблемою для Ющенка, Тимошенко, Януковича, Яценюка чи Тігіпка".

"Оскільки моя сім'я живе на зарплату, то власних 2,5 млн. внести як заставу не зможу. Очевидно, вже в серпні місяці я відкрию окремий рахунок у банку і звернуся за підтримкою до людей, які мають такі ж самі життєві цінності і які готові своїм посильним внеском підтримати мою участь у президентській кампанії", - сказав депутат.

Також він вважає, що "зараз, коли зняли обмеження на розмір передвиборчого фонду, прозорості стане набагато більше - навіть у тих кандидатів, які за попереднього закону надлишок коштів якось приховували".

"У мене проблеми з надлишком не буде. Ця тема скоріше актуальна для нинішніх "рейтингових" кандидатів", - наголосив Гриценко.

"Але в тому і особлива цікавість кампанії - як досягти результату з вкрай обмеженим ресурсом. З мільярдами за плечима перемагати легше. Але не факт, що в нинішній країні це гарантія перемоги "колишніх". Будуть сюрпризи і великі", - заявив він.

Також Гриценко заперечив твердження про те, що за ним стоїть "великий капітал".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування