Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ наперед вибачається за майбутні навчання у Криму

Вівторок, 28 липня 2009, 20:59

Широкомасштабні тактико-спеціальні антитерористичні навчання силових відомств пройдуть 3-7 серпня у Криму.

Як повідомили у прес-службі Головного управління СБУ в Криму, навчання організовано під егідою Антитерористичного центру при СБУ.

Навчання планується провести у місті Білогорськ і гірсько-лісній місцевості Білогорського і Сімферопольського районів півострова "в районі сіл Курортне, Межигір`я, Балки і плато Долгоруківська яйла".

Проходитимуть спецзаходи, зокрема, із застосуванням бронетехніки.

У зв`язку з цим Антитерористичний центр просить жителів і гостей півострова по можливості обмежити пересування цієї території під час проведення навчань.

"Служба безпеки України сподівається на розуміння місцевого населення і наперед вибачається за можливі незручності", - наголошується в повідомленні.

У навчаннях будуть задіяні сили і засоби кримських главків СБУ, МНС і міліції, Внутрішніх військ МВС України, спецпідрозділів "А" української спецслужби, Військово-морських сил країни, а також представники влади.

"Основна мета навчань - перевірка злагодженості роботи силових відомств, підприємств і організацій в умовах надзвичайних ситуацій, а також удосконалення системи їх взаємодії і управління при проведенні заходів антитерористичної спрямованості", - зазначили в СБУ.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування