ЛОЗІНСЬКОГО ОГОЛОСИЛИ В МІЖНАРОДНИЙ РОЗШУК

Четвер, 30 липня 2009, 12:53

МВС і СБУ так і не вийшли на слід екс-депутата Віктора Лозінського в Україні, тому його оголосили в міжнародний розшук.

Про це повідомили "Сегодня" у Національному бюро Інтерполу і Генпрокуратурі України.

"Поки що інформація про місцеперебування Лозінського до нас не надходила. Але його пошук не припиняється", - сказав заступник генпрокурора Віталій Щоткін.

Керівник прес-служби Генпрокуратури Юрій Бойченко також підтвердив "Лізі.net", що Лозінський оголошений у міжнародний розшук.

СБУ як і раніше чекає інформації про екс-депутата за телефоном (044) 253-32-14.

Раніше президент закликав правоохоронців координувати свої дії з міжнародними кримінально-пошуковими організаціями в питанні розшуку Лозінського.

Також відзначалася необхідність підвищення ефективності реалізації слідчо-оперативною групою заходів, спрямованих на розшук і встановлення місцезнаходження Лозінського.

16 червня на території мисливського господарства "Голованівське" був убитий мешканець Кіровоградської області Валерій Олійник. У його свідомому убивстві підозрюються екс-нардеп Лозінський, екс-прокурор Голованівського району області Євген Горбенко та екс-начальник міліції району Михайло Ковальський.

1 липня Генпрокуратура порушила кримінальну справу у відношенні Лозінського за ч.2 ст.121 КК України (умисне завдання важких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті потерпілого).

3 липня Верховна Рада позбавила Лозінського депутатського мандата, тим самим давши дозвіл на його арешт. У той же день він зник і був оголошений СБУ в розшук.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування