Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Європа прислала експертів перевірити Нафтогаз

Четвер, 30 липня 2009, 19:10

Місія Європейської комісії проводить аудит матеріального балансу та ознайомиться з технічними показниками зберігання газу в підземних сховищах "Нафтогазу".

"Керівництво "Нафтогазу" провело зустріч з представниками Єврокомісії на виконання положень меморандуму між ЄК, Україною та РФ та умов Єврокомісії і міжнародних фінансових інститутів щодо отримання кредиту", - йдеться у повідомленні прес-служби НАК.

"За словами представників ЄК, основним завданням місії є перевірка якості даних, які були надані "Нафтогазом" європейській стороні. Зокрема, обсяги газу в українських ПСГ, процес закачування і викачування газу та рівень робочого тиску у ГТС", - заявили у НАК.

Нафтогаз наголошує, що "за результатами зустрічі представники Єврокомісії висловили подяку керівництву "Нафтогазу" за надану можливість роботи місії та наголосили, що сприятимуть поглибленню добрих стосунків з ЄК".

"Представники ЄК повідомили українську сторону, що відповідним уповноваженим органам РФ було надіслано лист про початок роботи місії", - наголосили у прес-службі.

"Окрім того, представники місії погодились ознайомити керівництво "Нафтогазу" з результатами роботи експертів для надання можливості їх спільного обговорення та об’єктивного висвітлення", - йдеться у повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування