Ющенко закликає поламати "шоу" зі здачею Лозінського

П'ятниця, 31 липня 2009, 12:21

Кожен день зволікання із затриманням екс-депутата БЮТ Віктора Лозінського фактично дає можливість реалізувати ті чи інші політичні сценарії його "здачі".

Про це заявив президент Віктор Ющенко під час зустрічі з генпрокурором, головою СБУ та міністром внутрішніх справ у п'ятницю.

"Я звертаюся до вас, як до правоохоронців, з одним проханням: поламайте всі ці політичні шоу, щоб це була проста людина, яка нарешті постала перед законом і не сподівалася, що зв'язки з тими особами, які за нею стоять, через судову систему допоможуть вийти "сухим із води", – наголосив Ющенко.

"Ця людина повинна бути заарештована і представлена Генпрокуратурі для надання свідчень", – заявив президент, закликавши міністра внутрішніх справ, за наявності у нього інформації про місце перебування Лозінського, терміново завершити розробку відповідних заходів.

Президент відзначив значну присутність у справі Лозінського політичних компонентів. "У нас тут повинен виграти закон", – наголосив Ющенко. "Потрібно, щоб правоохоронці не коментарі давали, а ловили злочинців", - додав він.

Ющенко висловив переконання, що йдеться про питання честі його як президента та правоохоронної системи держави в цілому.

Як відомо, екс-народний депутат фракції БЮТ Лозінський підозрюється у причетності до вбивства жителя Кіровоградської області Валерія Олійника. Нині його оголошено в міжнародний розшук.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування