Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин: Той, хто вийде з коаліції, - вийде з Ради

Субота, 4 липня 2009, 18:54

Спікер Володимир Литвин вважає, що вихід членів "Нашої України" з коаліції означатиме їхній вихід зі складу парламенту.

Про це він сказав в інтерв’ю УНІАН, коментуючи відповідне рішення з’їзду "Нашої України".

"Той, хто хотів вийти, той вже сказав, що він вийде, а інших самогубців я не бачу. Бо це буде не вихід з коаліції, а вихід з Верховної Ради. Якби прихильники президента знали, що у нього є можливість на дострокових виборах завести фракцію і їм гарантоване місце, то вони з надією на майбутнє думали над тим, як виконати рекомендації з’їзду", - сказав Литвин.

"Все інше працює не в плюс тим, хто ставить так питання, а у мінус, бо це рівнозначно тому, що розписується у власному безсиллі", - додав він.

Литвин також назвав "дивною" ситуацію, коли президент і його оточення критикують уряд, але не відкликають з нього своїх представників.

"Уряд поганий і ситуація погана. Тільки лінивий не критикує уряд. А водночас президентські міністри продовжують працювати в цьому поганому уряді, погано працюють, бо поганий уряд, але вони повинні бути священними коровами. Це цинічне знущання над країною, бо в процесі боротьби з опонентами ладні зруйнувати країну до підвалин. Так далі не можна діяти", - сказав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування