Сорочинці чекають Ющенка, його наступників і Шварценегера

Понеділок, 10 серпня 2009, 11:13

На Сорочинському ярмарку очікують майже всіх політиків, які планують брати участь у виборах президента України.

Про це пише газета "Сегодня", нагадуючи, що традиційний Сорочинський ярмарок почнеться у Полтавській області 19 серпня і триватиме до 23 серпня.

"Точно відомо, що на відкриття приїде президент Віктор Ющенко", - розповів прес-секретар голови Полтавської ОДА Євген Лопушанський.

"Чи буде (прем'єр) Тимошенко – поки питання. Вона має відвідати Полтавську область у понеділок. Не впевнений, що вона знайде час приїхати вдруге до нас усього через тиждень", - додав він.

"Але ми прогнозуємо, що на ярмарок приїдуть майже усі політики, які планують брати участь у президентських виборах – навіть ті, кого ніколи раніше у Сорочинцах не бачили", - зазначив Лопушанський.

Тому, за його словами, готується "мораторій на політичну агітацію" на території ярмарку – заборонять розміщення наметів, стендів та іншої політреклами.

Як розповів директор ТОВ "Сорочинський ярмарок" Олександр Любченко, ярмарок відкривається на Медовий Спас – у цей день буде продаватися багато меду, яблук; а в п'ятницю вперше проведуть фестиваль борщу.

"До речі, наш губернатор відправив із делегацією каліфорнійської національної гвардії запрошення на ярмарок губернатору Каліфорнії Арнольду Шварценегеру. Правда, поки що підтвердження, що він приїде, ми не отримали", - додав Любченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування