Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ЧФ РФ скандал з пораненням українки називають провокацією

Понеділок, 10 серпня 2009, 13:03

Українська сторона намагається дискредитувати російських військових у Криму.

Про це заявило джерело в управління берегових військ ЧФ, коментуючи позицію української сторони щодо поранення українки на території стрільбища ЧФ, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Спроби представити справу так, що поранення громадянки України сталося з вини російських військовослужбовців, викликають, щонайменше, здивування. Це - провокація чистої води", - сказав співрозмовник.

За його словами, головний мотив подібних дій української сторони - "спроба дискредитації військовослужбовців російського Чорноморського флоту".

"Ми до таких провокацій давно звикли, але в даному випадку все, що відбувається, можна назвати спробою, що називається, звалити усе з хворої голови на здорову", - зазначив співрозмовник.

Як відомо, 31 липня українська студентка одержала поранення, проникнувши разом з чотирма знайомими на військове стрільбище морської піхоти ЧФ у районі бухти Козача під час проведення там занять з вогневої підготовки.

У Києві в зв'язку з цим заявили, що поранення дівчини сталося з вини російської сторони.

У службі інформації ЧФ раніше заявили, що "нещасний випадок став можливий через повну зневагу цивільними особами застережливими написами "Стій, стріляю, прохід і проїзд заборонено" російською та українською мовами, що були присутні в тому місці, де вони перелізли через паркан стрільбища".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...