Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича смакують, як Ющенко з тріском програє

Понеділок, 10 серпня 2009, 16:34

Депутат-регіонал Михайло Чечетов сумнівається у проведенні дочасних парламентських виборів перед президентськими.

Про це він сказав УНІАН, коментуючи заяву глави секретаріату президента Віри Ульянченко про те, що нестабільність коаліції і брак у ній голосів дає підстави говорити про дострокові вибори до Верховної Ради.

За його словами, реальність таких виборів "хіба що порівнянна з реальністю влучення метеорита в людину". "Реально може метеорит впасти на голову людини? Теоретично може, а практично?", - додав він.

Чечетов вважає, що заява Ульянченко - це "сподівання оточення Ющенка". За словами депутата, "вони розуміють, що до парламенту можуть ввійти лише до президентських виборів".

На думку Чечетова, після того, як "Ющенко з тріском програє вибори, від нього відвернуться всі, і партія "Наша Україна" матиме нульові шанси з огляду на перспективи потрапляння до наступного парламенту".

Чечетов вважає, що "інстинкт самозбереження змушує її озвучити думку оточення Віктора Андрійовича з приводу доцільності дострокових парламентських виборів".

Водночас він не виключає проведення дострокових парламентських виборів після президентських. "Усе залежатиме від того, чи зможуть домовитися політики", - додав депутат.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...