БЮТ вважає, що Ратушняк піариться на скандалі

Понеділок, 10 серпня 2009, 22:08

БЮТівець Валерій Писаренко вважає скандал з побиттям агітаторки Фронту змін піар-кампанією мера Ужгорода Сергія Ратушняка.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

"Я хотів би, щоб ми не займалися піаром тієї людини, яка фактично порушила закон, як це виглядає з інформаційних повідомлень. Я маю на увазі мера Ужгорода", - сказав депутат.

"Для мене це велика піар-кампанія цього мера, який вирішив себе прорекламувати в такий надзвичайний спосіб", - вважає Писаренко.

Він переконаний, що "ніхто ні на якій посаді не має права себе вести як хуліган". "І які б не були приводи, мер міста не займається тим, щоб розбирати палатки і визначати, чи на тому місці дівчина роздає агітпродукцію", - сказав БЮТівець.

Писаренко наголосив, що "якщо там було рукоприкладство, то це ставить ще одну пляму на український владі".

"Це не перша його витівка. Мені здається, що тут правоохоронні органи першими мають дати оцінку і сказати, чи відповідальна у нас влада за те, що вона робить. Якщо пан мер з усіх телеекранів говорить про те, що на нього дівчина накинулася, то нехай він піде і дасть покази до прокуратури", - сказав БЮТівець.

"При всьому тому, що він наговорив, ця людина повинна сама для себе дати відповідь, чи може вона залишатися у політиці і чи може вона перебувати на посаді мера міста", - заявив він.

"Мені здається, що та расова ненависть, які звучить з вуст мера, не відповідає посаді, яку він обіймає", - наголосив Писаренко.

Як відомо, раніше Ратушняк назвав лідера Фронту змін Арсенія Яценюка "знахабнілим єврейчиком".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування