У БЮТ мріють про український Лас-Вегас

Понеділок, 10 серпня 2009, 22:44

БЮТівець Валерій Писаренко вважає, що в Україні буде створена спеціальна зона для грального бізнесу.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

"Я думаю, що ми прийдемо до законопроекту, який створить єдину гральну зону, віддалену від населених пунктів, яка буде розташована на території, що потребує інвестицій", - зазначив депутат.

"Це буде зроблено за прикладом Лас-Вегасу", - додав Писаренко.

Він вважає, що у Росії такі зони були обрані невдало і вони не розвиваються, а "Білорусія навпаки намагається зробити з себе таку гральну зону для всієї Європи".

На питання, чи не випередять Україну у створенні такої зони інші, депутат відповів: "На мій погляд, Україна має більше шансів залучити під це інвестиції".

Також Писаренко заявив, що, після ухвалення закону про заборону грального бізнесу, в Україні його "вже немає як такого".

"Я припускаю, що можливо десь переховуються поодинокі автомати, власники яких, нажаль, в цьому житті не спромоглися вибудувати інший бізнес і не вміють заробляти іншим чином", - сказав він.

"В цілому, той бізнес, який порядно себе вів, зрозумів всю соціальну напругу і багато хто зараз переходить в іншу сферу", - зазначив БЮТівець, додавши, що власники гральних закладів відкривають, зокрема, віртуальні казино та караоке-клуби.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування