Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

УЛЬЯНЧЕНКО: МЕДВЕДЄВ ОТРИМАЄ НЕОЧІКУВАНИЙ РЕЗУЛЬТАТ

Середа, 12 серпня 2009, 10:51

Публічне звернення російського президента Дмитра Медведєва щодо України має консолідувати політичні сили всередині.

Про це в середу заявила керівник секретаріату президента, голова політради партії "Нашої України" Віра Ульянченко, повідомляє сайт "Нашої України".

"Публічне звернення президента Медведєва водночас відіграє й іншу роль, певно, неочікувану для його авторів, – вкотре нагадає Україні про потребу внутрішньої консолідації, незважаючи на будь-яку політичну чи партійну приналежність", - вважає вона.

"Агресивна тональність звернення російського лідера по суті стосується не Віктора Андрійовича Ющенка і його політики, а всієї нашої держави й усього українського народу", - наголосила Ульянченко.

Як голова політради партії "Наша Україна" вона звернулася до всіх політичних сил та громадських організацій із закликом "виявити сьогодні тверду солідарність в одстоюванні національних інтересів і недопущенні ведення з Україною будь-якого діалогу в неоімперській тональності".

"Я звертаюсь до всіх громадян України гуртуватися навколо проукраїнських політичних сил, для яких незалежність України, її суверенітет і національні інтереси є понад усе! Вірю, що наша тверда позиція не лише зміцнить нас, а й протверезить тих, хто з політичних міркувань готовий зруйнувати атмосферу дружби між Україною й Росією", - наголосила вона.

Ульянченко підкреслила, що Україна є і буде віддана дружбі з російським народом. "І саме до нього сьогодні ми звертаємо свої щирі й сповнені гідності слова", - сказала вона.

"Ми усі, громадяни обох держав, маємо відмежуватися від агресивної риторики, до анналів якої, на жаль, відходить останнє звернення президента Росії. Ми розраховуємо, що мудрість наших народів поставить на місце тих, хто забуває не лише цивілізовані правила поведінки, але й уроки історії", - зазначила вона.

Ульянченко зазначила, що "кожен громадянин здатен відрізнити правду від брехні".

"Справжнє партнерське ставлення визначається не політичними деклараціями, а конкретними діями. Той, хто хоче партнерства, не уникає зустрічей, не зволікає з прибуттям послів, а використовує кожну можливість для конструктивного діалогу", - наголосила лідер Нашої України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування