Жириновський хоче закінчити братерські відносини з Україною

Середа, 12 серпня 2009, 12:55

Віце-спікер Держдуми, лідер ЛДПР Володимир Жириновський вважає, що Росія має відмовитись від "братерських" відносин з Україною.

Так він прокоментував заяву російського президента Дмитра Медведєва про україно-російські відносини, передає прес-служба ЛДПР.

"Ми завжди виступали за те, щоб були холодні, нормальні відносини з іншими країнами, без усяких "братерських народів", - заявив Жириновський.

Він висловив упевненість, що напередодні виборів, серед населення України не має бути росту антиросійських настроїв і об'єднання в країні націоналістично налаштованих сил.

"Всі українці зрозуміли, що таке прозахідна модель. Вони спробували, що таке Ющенко, Тимошенко і всі інші прозахідні політики", – сказав лідер Жириновський.

Однак від також зазначив, що "Москва не втручається у внутрішні справи Києва, і не буде нікого підтримувати, нехай українці самі обирають собі президента".

Він підкреслив, що Медведєв дав вірну оцінку нинішнього стану російсько-українських відносин.

"Рішення президента Росії не направляти в Україну нашого посла - абсолютно правильне. В Україні зараз нестійка влада. Ми не нав'язуємо своїх поглядів і своїх принципів, але в той же час вважаємо, що не повинні дозволяти, щоб хтось ображав і принижував нашу гідність", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування