Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кремлі просять "протверезити" Ульянченко

Середа, 12 серпня 2009, 15:22

Кремль закидає главі секретаріату президента Вірі Ульянченко вільну інтерпретацію послання президента РФ Дмитра Медведєва.

"В принципі цей текст, підписаний Ульянченко від імені доволі представницької (ледь більше 3% рейтингу) партії, не має потреби в коментарях", - заявив заступник голови адміністрації президента РФ Олексій Громов, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Усі зацікавлені можуть просто ознайомитися з листом нашого президента, зверненням Дмитра Медведєва в інтернеті, щоб зрозуміти, наскільки вільно Ульянченко інтерпретує сказане", - додав він.

Разом з тим, за словами Громова, "повз однієї її заяви пройти не можна".

Він процитував наступний вислів Ульянченко: "Агресивна тональність звернення російського лідера по суті стосується не Віктора Андрійовича Ющенка і його політики, а всієї нашої держави і всього українського народу".

Громов підкреслив, що "тут усе з точністю до навпаки: агресії немає і не може бути, є спокійна і вивірена констатація факту, до яких результатів у російсько-українських відносинах призвела політика нинішнього президента України".

"Таким чином, це послання спрямоване саме на його адресу", - констатував Громов.

Він підкреслив, що "ставлення президента Росії, нашої країни до українського народу, української держави винятково поважне, тепле, братерське".

У зв'язку з цим Громов звернувся до журналістів з проханням ще раз привернути увагу громадськості до саме таких численних оцінок у виступі президента Росії, що "так старанно не згадуються в тексті Ульянченко".

"Може, це хоча б злегка протверезить його авторів", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...