Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Людина Ющенка вимагає безкоштовних пляжів

Середа, 12 серпня 2009, 18:38

Кримські пляжі мають бути доступними і безплатними, особливо для мешканців Автономної республіки.

Про це заявив представник президента в АРК Леонід Жунько, повідомляє його прес-служба.

"На багатьох пляжах беруть плату за так звані послуги, хоч їх не надають, міські пляжі не готові до прийому відпочиваючих", - зазначив він.

Представник президента впевнений, що потрібно зупинити незаконне стягування грошей з людей, які приїхали до Криму і мають бажання відвідати визначні пам’ятки півострова.

Щодо пляжів – то вони повинні бути доступними і безкоштовними, особливо для мешканців автономії, а вартість надання послуг для відпочиваючих має бути обґрунтованою, "бо інакше ці відвідувачі більше не приїдуть до нас", наголосив він.

"На жаль, в різних регіонах Криму незважаючи на прийняту постанову уряду автономії та рішення про створення робочої групи, яка розпочала рейди пляжами і знесення перегороджень, підприємці знову встановлюють їх та продовжують свою справу", - заявив Жунько.

Представник президента вимагає від правоохоронних та контролюючих органів здійснити перевірку осіб і вжити відповідних заходів до тих, хто нехтує законами, нормативно-правовими актами Верховної Ради Криму та постановою уряду АРК, а винних - притягнути у разі порушення до відповідальності.

Крім того, Жунько закликав мерів міст та голів райдержадміністрацій терміново вжити заходів щодо вільного доступу місцевого населення, відпочивальників та гостей півострова до пляжів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування