У Тимошенко пропонують Ратушняку піти

Середа, 12 серпня 2009, 20:05

БЮТівець Андрій Портнов пропонує меру Ужгорода Сергію Ратушняку подати у відставку.

Про це йде мова у його коментарі.

Депутат підтримує рішення прокуратури про притягнення Ратушняка до кримінальної відповідальності за дії, спрямовані на розпалювання міжнаціональної та расової ворожнечі, приниження честі та гідності громадян за національними ознаками.

Портнов зазначив, що дії мера підпадають під ознаки статті 161 Кримінального кодексу та передбачають кримінальну відповідальність до 5 років позбавлення волі з позбавленням права займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

БЮТівець наголосив, що неприпустимо для посадових осіб, які займають відповідальне становище і є керівниками будь-якої ланки, висловлюватись у спосіб, який обрав для себе міський голова Ужгорода.

Він підкреслив, що для органів прокуратури має бути справою честі пред’явити міському голові обвинувачення та передати кримінальну справу до суду для винесення вироку.

Як відомо, прес-служба Генпрокуратури заявила про порушення кримінальної справи стосовно Ратушняка за фактом хуліганських дій, що сталися минулого четверга, 6 серпня, між мером і активісткою "Фронту змін".

Після чого Ратушняк висловив низку голосних звинувачень на адресу Арсенія Яценюка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування