Автора інтерв'ю з Ратушняком звільнили з обласного телебачення

Четвер, 13 серпня 2009, 13:06

З Ужгородської обласної телерадіокомпанії звільнили журналіста, який взяв скандальне інтерв'ю в Сергія Ратушняка.

Про це повідомляє Телекритика.

За словами Віталія Глаголи, у вівторок його викликали до відділу кадрів і попросили підписати наказ.

Саме цей журналіст є автором інтерв`ю з мером Ужгорода Сергієм Ратушняком. Зокрема, у ньому міський голова дав різкі характеристики українським політикам. 6 серпня сюжет вийшов в ефірі Нового каналу, а наступного дня його показали на ЗОДТРК. Синхрон та відео скандальної зйомки демонстрували центральні телеканали України.

Сам Глагола каже, що не має підстав прямо пов`язувати своє звільнення зі згаданим сюжетом. Але чому його звільнили - не розуміє. "Зазначена причина - згідно з закінченням терміну трудового договору. Але ж мій контракт мав тривати до липня наступного року", - каже журналіст.

У коментарі "Телекритиці" генеральний директор ЗОДТРК Євген Шишков зазначив, що Глагола контракту не підписував і перебував на тимчасовій посаді. "Вийшла з декрету людина, посаду якої він тимчасово обіймав, от його і звільнили. Я про це взагалі нічого не знав, бо протягом чотирьох днів перебував в Австрії. Кажу вам правду" .

Шишков повідомив, що журналіста вже запрошено до відділу кадрів, де йому запропонують посаду в інформаційному відділі. Звільнений журналіст розповів ТК, що найвірогідніше цю пропозицію не прийме: "Працювати на ЗОДТРК мені все одно не дадуть".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...