БЮТ спроваджує Єханурова на пенсію

Четвер, 13 серпня 2009, 16:13

Юрій Єхануров незаконно обіймає посаду першого заступника глави секретаріату президента.

Про це заявляє член фракції БЮТ Володимир Пилипенко, повідомляє прес-служба блоку.

"Єханурову не було продовжено термін перебування на державній службі", - заявляє депутат, посилаючись на відповідь Головдержслужби, яка спільно із ГПУ розглядала його звернення.

Пилипенко наголошує, що відповідно до законодавства граничний вік перебування на держслужбі становить 60 років для чоловіків і 55 років для жінок.

"Єхануров народився 23 серпня 1948 року, тобто на момент призначення на посаду держслужбовця - першого заступника глави секретаріату президента він досяг граничного віку перебування на держслужбі", - зазначає Пилипенко.

"Для його призначення потрібно було погодження начальника Головного управління держслужби при Кабінеті міністрів щодо продовження терміну перебування на державній службі", - наголосив депутат.

При цьому він додав, що за відповідним погодженням до Головдержслужби ні Єхануров, ні секретаріат президента не звертались.

"Призначення Єханурова - це черговий приклад правового нігілізму, яким продовжує "радувати" громадян президент. Малоймовірно, щоб хтось поніс за це відповідальність, адже у нас звикли карати лише простих громадян, а секретаріат президента - поза законом", - сказав Пилипенко.

Депутат висловив жаль, що "президент ще раз показав українцям, що закон діє для всіх, крім нього".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування