Тарасюк просить Медведька спитати Пукача за Чорновола

П'ятниця, 14 серпня 2009, 14:28

Голова Народного Руху України Борис Тарасюк просить генпрокурора допитати екс-генерала Олексія Пукача у справі загибелі екс-голови НРУ В’ячеслава Чорновола.

Як повідомляє прес-служба Руху, Тарасюк звернувся до генпрокурора Олександра Медведька з проханням перевірити можливу наявність у Пукача "інформації, яка б забезпечила повноту розслідування загибелі В’ячеслава Чорновола".

Нинішній голова НРУ зазначає, що навесні цього року спливло 10 років від дня "політичного вбивства" В’ячеслава Чорновола, з яким також трагічно загинув помічник-консультант народного депутата Євген Павлов.

"Всупереч очікуванням національно-демократичної спільноти на становлення України як правової держави, впродовж довгих років слідство так і не спромоглося встановити замовників і виконавців цього злочину", - зазначає Тарасюк.

"У зв’язку із затриманням колишнього високопосадовця МВС Пукача, Рух звертається до Вас із проханням перевірити можливу наявність у нього інформації, що забезпечила б повноту розслідування загибелі В’ячеслава Чорновола і Євгена Павлова та якнайскоріше завершення слідства", - просить Тарасюк генпрокурора.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування