Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Керівник Київської області не збирається і далі сидіти в заступниках

П'ятниця, 14 серпня 2009, 16:21

В.о. губернатора Київської області Віктор Вакараш піде з цього органу влади, якщо не буде призначений главою облдержадміністрації.

"Я збираюся працювати у своїй команді", - заявив Вакараш на прес-конференції, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Він нагадав, що відповідно до діючого законодавства, кандидатуру на посаду глави облдержадміністрації подає прем'єр-міністр.

Чиновник також нагадав, що прем'єр Юлія Тимошенко вже запропонувала дві кандидатури на дану посаду - спочатку екс-прем'єра Валерія Пустовойтенка, а потім мера Українки Павла Козирєва.

При цьому, за його словами, на церемонії вручення ордерів квартир міліціонерам у Боярці прем'єр підтвердила, що на даний момент вона підтримує кандидатуру Козирєва.

"Вона сказала, що якщо я згодний працювати, то я буду працювати в Павла Козирєва заступником", - нагадав Вакараш.

"Але, я думаю, що Павло Козирєв буде 9 головою адміністрації, а я весь час був першим заступником, тому спасибі за працевлаштування, але мій професійний рівень дозволяє мені займатися якоюсь іншою роботою", - зазначив чиновник.

"Якщо була одна кандидатура, а потім інша, то, думаю, що завтра може бути 10 таких кандидатур. Тобто, це йдуть якісь ігри, або щось інше", - підкреслив він.

При цьому Вакараш нагадав, що секретаріат президента підтримує його кандидатуру на цю посаду, однак, думки секретаріату президента і Кабінету міністрів з цього питання розходяться.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування