Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

При пограбуванні пошти вбито інкасатора

Понеділок, 17 серпня 2009, 12:42

При пограбуванні поштового відділення в Черкаській області було вбито інкасатора.

Подія сталася 14 серпня близько 9 години в центрі села Геронимівка Черкаської області, повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу УМВС у Черкаській області.

У результаті нападнику вдалося викрасти значну суму грошей. За фактом збройного пограбування порушено кримінальну справу, створено оперативно-розшукову групу.

За інформацію, яка допоможе у розкритті злочину, правоохоронці обіцяють винагороду в 50 тисяч гривень.

Від інших коментарів у міліції утримуються.

Водночас працівники пошти на правах анонімності розповіли, що нападник був один. Він діждався коли інкасатор занесе сумку з грошима у відділення зв’язку.

Того дня з Черкас привезли більш як 300 тисяч гривень для виплати пенсій у 10 селах Черкаського району.

Чоловік зайшов у приміщення пошти і, погрожуючи, почав вимагати віддати гроші. Проти нападника виступив інкасатор, але у сутичці нападнику вдалося заволодіти табельним пістолетом і, вистреливши двічі, він вбив інкасатора.

Після чого, вже озброєний нападник, прихопивши мішок з грошима, кинувся тікати з пошти. Він вскочив у інкасаторський фургон, що стояв біля пошти, в якому сидів водій.

Вже в машині між водієм і нападником зав’язалася бійка, водію вдалося вискочити на ходу.

Як стверджують місцеві жителі, під час бійки у машині, було збито жінку, яка переходила дорогу. Викрадений інкасаторський фургон правоохоронці знайшли у лісі поблизу села.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування