Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зварич каже, що його викрали невідомі

Понеділок, 17 серпня 2009, 17:31

Колишній суддя Ігор Зварич пояснює своє зникнення в грудні 2008 року викраденням невідомими.

Про це він повідомив в інтерв'ю Українським Новинам.

"У грудні 2008 року і в січні-березні 2009 року мене справді тримали заручником. Ці люди знущалися з мене і завдавали побоїв", - сказав він.

Зварич заявив, що, з огляду на свій 20-річний досвід роботи суддею, зокрема 10 років суддею карної палати апеляційного суду, він просто не міг утекти, тому що вважає, що кримінальну справу проти нього сфабриковано.

"Те, що ви ставите такі питання, є луною багатомісячної впевненості громадськості в тому, що я злочинець і хабарник, і що коли проти мене порушили справу, я злякався і втік", - сказав він.

Зварич повідомив, що тільки його рідні можуть зрозуміти, що вдалося пережити їм і йому, щоб побачити живим у березні 2009 року.

"Генпрокуратура і безпосередньо заступник генпрокурора України говорили не тільки про мою втечу, але і про те, що після втечі мої колеги-судді мене вбили. Ви й у це вірите?" - сказав він.

Зі слів Зварича, викрадачі відпустили його в березні 2009 року, викинувши з автомобіля біля Львова.

Як відомо, Печерський районний суд Києва продовжив арешт колишнього голови Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича до 10 вересня.

Генпрокуратура розслідує 5 кримінальних справ у зв'язку з хабарництвом відносно Зварича.

Співробітники Служби безпеки України 9 березня у Львові затримали колишнього голову Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича після зникнення з лікарні в грудні 2008 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування