Куніцин очистився від "замовлення" і вимагатиме мільйон

Вівторок, 18 серпня 2009, 10:33

Міліція відмовила в порушенні кримінальної справи проти голови Севастопольської міської держадміністрації Сергія Куніцина.

Куніцин у ході апаратної наради в понеділок, 17 серпня, продемонстрував присутнім постанову про відмову в порушенні кримінальної справи, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу адміністрації.

Цей документ був затверджений в. і. о. начальника УБОЗ УМВС у Севастополі полковником міліції Плащенковим 6 серпня, однак на адресу голови міста надійшов лише після відповідного запиту 14 серпня.

Дана постанова стала підсумком роботи міліції щодо перевірки заяви голови Севастопольської міськради Валерія Саратова – він звернувся в правоохоронні органи з заявою про замах, який нібито готується на нього.

При чому "замовником" злочину Саратов називав голову Севастопольської міськдержадміністрації Куніцина.

Як заявляють у прес-службі міськадміністрації, дане припущення не мало ні найменших підстав. Згідно з постановою:

"У порушенні кримінальної справи у відношенні громадянина Куніцина С.В., а також інших невстановлених осіб за ст. 15 - 115 КК України за фактом замаху на вбивство гр. Саратова В.В. відмовити через відсутність події злочину".

У повідомленні підкреслюється, що Саратов отримав інформацію від "знайомого"Г.".

Але "відповідно до отриманої інформації з управління СБУ в м. Севастополі, громадянин Г. їм відомий як особа схильна до авантюризму, здатна поширювати інформацію, що не відповідає дійсності", стверджує прес-служба.

"Як з'ясувалося, знайомий голови міськради відомий не тільки в СБУ, але й севастопольським лікарям. Його діагноз, і де саме він є на обліку, ми не приводимо з етичних міркувань", - додається в повідомленні.

"Причина очевидна – ніякої "змови" проти голови міськради не було", - підкреслює прес-служба адміністрації.

Також на апаратній нараді Куніцин заявив: "Я подаю позов про захист честі й гідності. Виставляю пану Саратову суму – 1 мільйон гривень. Ці гроші, усі, до копійки, передам на будівництво духовного православного центру".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування