Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ хоче зробити мера Львова невиїзним

Вівторок, 18 серпня 2009, 12:52

Депутат БЮТ Володимир Пилипенко просить Мін'юст обмежити мерові Львова Андрію Садовому вільний виїзд за кордон.

Про це сказано в зверненні Пилипенка в Мін'юст, текст якого мають Українські новини.

Пилипенко також направив це звернення до Головного управління юстиції у Львівській області.

З його слів, Садовий не виконав кількох рішень судів, у яких зараз виступає відповідачем.

"На виконанні у Львівському обласному управлінні юстиції є понад десяток судових рішень, де боржниками виступають Львівська міська рада й особисто мер Львова Андрій Садовий", - сказано в зверненні.

Пилипенко підкреслив, що у зв'язку зі злісними відхиленнями від виконання рішень судів, державні виконавці за останні півроку направили 6 подань про порушення кримінальних справ проти посадових осіб мерії та мера.

У своєму зверненні Пилипенко також проінформував Мін'юст про ініціативу Львова обмежити виїзд за кордон місцевим жителям, які мають борги за комунальні послуги.

У Львові заборгованість споживачів за послуги з опалення й гарячому водопостачанню перед "Львівтеплоенерго" становить 85,723 млн. гривень.

Зі слів начальника юридично-претензійної служби "Львівтеплоенерго" Олега Іващука, судами задоволені борги фізичних осіб на 21,5 млн. гривень.

Заборгованість, задоволена рішеннями судів, підлягає стягненню працівниками виконавчої служби.

Львів виступає за те, щоб відділи виконавчої служби направляли подання в суд для обмеження виїзду за кордон осіб, які мають заборгованість за житлово-комунальні послуги.

На думку Іващука, це гарний метод боротьби з боржниками, особливо в літній період - час відпусток.

Як відомо, підрозділ примусового виконання рішень відділу Державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Львівській області 22 липня оштрафував мера Львова Андрія Садового на 680 гривень за повторне невиконання рішення суду про спростування неправдивої інформації про газету Львівської міської ради "Ратуша".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування