Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" хочуть почати нову Раду зі старої "волинки"

Вівторок, 18 серпня 2009, 15:59

Партія регіонів наполягатиме на розгляді першим питанням на новій сесії парламенту законопроекту про підвищення соцстандартів.

Про це в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" у вівторок повідомив перший віце-спікер Олександр Лавринович.

"Що стосується питання підвищення соціальних стандартів, то, звичайно, ми почнемо з цього питання роботу чергової сесії парламенту", - сказав він.

На питання, чому фракція Партії регіонів не буде наполягати на розгляді цього питання на позачерговій сесії парламенту, Лавринович відповів, що відповідно до статті 83 Конституції, порядок денний позачергової сесії парламенту формується її ініціаторами.

При цьому він нагадав, що ініціатор такого засідання - фракція БЮТ - пропонує для розгляду на позачерговій сесії два питання - про подолання вето президента на законопроекти про внесення змін до закону про вибори президента і про внесення змін до держбюджету в частині фінансування заходів з підготовки до Євро-2012.

Відповідаючи на запитання, чи буде фракція Партії регіонів підтримувати депутатську ініціативу про ухвалення звернення Верховної Ради у зв'язку з листом російського президента Дмитра Медведєва, Лавринович зазначив, що фракція ухвалить відповідне рішення, коли це питання буде піднято в парламенті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування