У Тимошенко і Черновецького думають, чи виконувати указ Ющенка

Вівторок, 18 серпня 2009, 22:24

У середу буде прийнято рішення щодо участі військової авіації у параді до Дня Незалежності.

Про це повідомив журналістам у вівторок після репетиції параду начальник Генштабу Сергій Кириченко.

"Остаточного рішення на виконання указу президента щодо проведення параду за участю авіаційної складової поки немає... Я думаю, що авіатори у нас готові і глибоко переконаний, що рішення про їх участь у параді буде у середу", - сказав Кириченко.

За словами начальника Генштабу, це рішення залежить від Київської міської держадміністрації та організаційного комітету, створеного при Кабміні.

Він також поінформував, що військова авіація вже провела 2 тренування в небі над Київською областю, а на 10:48 21 серпня запланований тренувальний політ безпосередньо над Хрещатиком.

У вівторок на центральній вулиці столиці пройшла репетиція проходження урочистим маршем близько 3,4 тис. військовослужбовців. Військова техніка буде переміщена у центр Києва в ніч на 24 серпня.

Планується, що у День Незалежності в столиці пройде демонстрація наземної військової техніки та озброєнь, можливо за участю авіації.

Відмінністю параду військ у цьому році стане те, що колони військової техніки та озброєнь не будуть проїжджати центром столиці, як це було в попередньому, а пройде їх демонстраційний показ.

"Інтерфакс-Україна"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування