Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ звинувачує Черновецького у фінансуванні кампанії Януковича

Середа, 19 серпня 2009, 11:29

БЮТ звинувачує Леоніда Черновецького у фінансуванні через "Київенергохолдинг" виборчої кампанії Віктора Януковича.

Про це йдеться в заяві київської організації блоку.

У БЮТ "викликає подив та поспішність, з якою КМДА підтвердила існування боргу по різниці в тарифах перед АЕК "Київенерго" у розмірі 1 мільярд 238 мільйонів 721 тисяча гривень".

"Раніше набагато важче було змусити столичних чиновників легітимізовувати подібні цифри. Тому виникає запитання, чи не викликано це часом спробою через "Київенергохолдинг" коштами киян профінансувати виборчу кампанію Януковича?" - сказав у коментарі журналістам депутат Київради Сергій Мельник.

Мельник нагадав, що ЗМІ неодноразово оприлюднювали інформацію про те, що районні виборчі штаби очільника Партії регіонів Віктора Януковича у Києві очолюють люди від Блоку Черновецького та особисто окремі підлеглі мера Черновецького, в той час як власники "Київенергохолдингу" мають безпосереднє відношення до Партії регіонів.

"Водночас я переконаний, що у формальній бездіяльності команди мера Черновецького під час масового відключення АЕК "Київенерго" гарячої води у будинках киян простежується не звичайна байдужість мера до столичних проблем, а злий намір", - вважає депутат БЮТ.

"Київська влада таким чином шантажує киян відключенням гарячої води й намагається змусити їх платити за новими незаконними тарифами "руками" "Київенерго", - наголосив Мельник.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування