Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд взяв під варту Нестерова з банди "перевертнів"

Середа, 19 серпня 2009, 13:21

Юрія Нестерова, що проходить у справі перевертнів, взято під варту.

Про це пише сайт "Тема".

Колегія суддів Київського апеляційного суду під головуванням В'ячеслава Дзюбіна винесла постанову скасувати заходи захисту відносно Юрія Нестерова і змінити йому підписку про невиїзд утриманням під вартою, пише видання.

Нестерову відразу одягли наручники і посадили його в клітку до тих, проти кого він дає обвинувальні свідчення.

Нестеров - єдиний "оборотень", який давав слідчим всі "розклади", і всі ці роки співпрацював зі слідством. На його свідченнях, власне і будувалося звинувачення.

Кілька років тому на Нестерова нібито було скоєно замах: ввечері в під'їзді його будинку, куди він заходив з охоронцем з УБОЗ, невідомий кинув гранату, яка вибухнула. Однак ніхто не постраждав, нападника не затримали.

Підсудних по "справі перевертнів" звинувачують в тому, що вони під керівництвом нині покійного підполковника міліції Ігоря Гончарова здійснювали викрадення та вбивства людей (всього їм інкримінують 11 убивств).

Вперше справу почали слухати 15 червня 2005 року. А в березні нинішнього року справу стали розглядати з самого початку, бо з процесу вибули народні засідателі.

Гончаров відомий своїми передсмертними листами, в яких він заявляв, що знає, хто замовив і виконав вбивство журналіста Георгія Гонгадзе . Зокрема, він звинувачував співробітників столичного УБОЗу, а також свого поплічника Юрія Нестерова, називаючи його членом банди "Киселя" на прізвисько Золотий). Потім версія про причетність Нестерова до убивства Гонгадзе розвалилася.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування